pedicurepraktijk

Voeten de Baas

Online een afspraak inplannen gaat niet meer. Dit omdat ik voor mijn vaste klanten altijd plek wil hebben. 

Wel kunt u altijd telefonisch contact opnemen om te vragen of er een plekje vrij gekomen is.


Welkom bij Pedicure praktijk Voeten de Baas

Mijn naam is Diana Baas en ik ben gediplomeerd Pedicure. Kwaliteit en service staat bij mij voorop. Ik heb mijn praktijk aan huis op de eerste verdieping, die door middel van een trap te bereiken is. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse branchevereniging voor pedicures "provoet", te herkennen aan het provoet-logo en/of provoet muurbord. Alle leden van provoet worden verplicht om een door de branche erkend diploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden!

 

 


Ik werk volgens de code van de voetverzorger, dit houdt in dat er altijd met gereinigde en gedesinfecteerde instrumenten in een hygiënische omgeving wordt gewerkt. Daarbij werk ik met een nat techniek pedicure motor, wat het mogelijk maakt om efficiënt en (vrijwel) pijnloze behandelingen te geven.  

                      Als u, na het bezoeken van deze website, nog vragen heeft of als u een afspraak wilt maken voor een pedicure behandeling, dan kunt u contact met mij opnemen. U kunt ook een afspraak maken via de knop "afspraak maken". Mijn gegevens staan in de contactpagina. Ik wens u een plezierig verblijf op mijn website en hoop u binnenkort te mogen verwelkomen in mijn pedicure praktijk.

Met vriendelijke groet

Diana Baas.

Pedicure praktijk Voeten de Baas

Harriet Freezerstraat 4

3207 HB Spijkenisse

Tel: 06 51 04 05 06

info@pedicurevoetendebaas.nl

www.pedicurevoetendebaas.nl

NL89 KNAB 0257872124

NL002047739B34