pedicurepraktijk

Voeten de Baas

 

Uw voeten verdienen uw aandacht

Als u erbij stil staat hoeveel kilometers u gedragen wordt door uw voeten, dan is dit zeker geen loze kreet. U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns/eksteroog, ingroeiende nagels, et cetera. Maar wist u dat, als u problemen met uw voeten heeft, u vaak ongemerkt uw houding veranderd waardoor er vervolgens andere problemen kunnen ontstaan. Denkt u maar eens aan rug-heup en/of nekklachten. Wanneer u bedenkt hoeveel werk uw voeten moeten verrichten, bent u het ongetwijfeld met mij eens dat wat extra aandacht volledig op zijn plaats is. Goed en gemakkelijk lopen heeft invloed op de totale gezondheid! Veel mensen onderschatten dan ook het belang van goede voetverzorging.

 


Zelf kunt u een aantal van deze ongemakken voorkomen door:

- Geen strakke sokken of kousen te dragen.

- De voeten dagelijks te wassen en goed af te drogen. {vooral tussen de tenen}.

- Teennagels recht en niet te kort af te knippen.

- Goed passende schoenen te dragen met voldoende ruimte voor de tenen.De behandeling bestaat uit:

-Desinfecteren van de voeten.

-Knippen van de nagels.

-Verwijderen van eventueel overtollig eelt.

-Verwijderen van eventuele likdoorns, zoals eeltpit/eksteroog.

-Behandelen van eventuele kloven.

-Behandelen van eventueel kalknagels en ingroeiende nagels.

-Verzorging van de nagels en de nagelomgeving [nagelwallen].

-Het aanbrengen van voetencrème.

Afspraak maken?

Dit kan zowel telefonisch via 06 51 04 05 06 als via de knop "afspraak maken" als ik bezig ben met een behandeling, ben ik niet in staat om de telefoon te beantwoorden. Spreek uw naam en telefoonnummer in en ik bel u zo spoedig mogelijk terug.


Kom op tijd

Omdat er geen wachtruimte aanwezig is, is het van belang dat u op de afgesproken tijd komt. Komt u te laat, dan gaat die tijd van de behandeltijd af. Volgorde:

Bij uw eerste bezoek vindt er vooraf aan een pedicure behandeling een anamnese/voetonderzoek plaats. Dit houd in dat ik u een paar vragen ga stellen met betrekking tot uw gezondheid en uw klachten. Dit alles om een behandelplan op te stellen. Eerst bekijk ik nauwkeurig de huid en de nagels van uw voeten. Het kan zijn dat uw voeten meer onderhoud nodig hebben dan de standaard basisbehandeling van 45 min, dan wordt dit vooraf met u besproken.

Voor een optimale hygiëne worden de voeten gedesinfecteerd. De behandeling bestaat onder meer uit het verwijderen van eelt en likdoorns, het op de juiste manier het knippen van de nagels en het polijsten van de nagelplaat. Met een pedicure motor op basis van spray techniek wordt u snel en vrijwel pijnloos geholpen. Als de conditie van de voet het toelaat wordt de behandeling afgerond met het incrèmen van de voet.Algemene voorwaarden

Afspraak maken

Behandeling alleen volgens afspraak. Dit kan zowel online als telefonisch. Wanneer u een afspraak maakt,stemt u in met de algemene voorwaarden zoals deze op deze pagina staan vermeld.

Aankomsttijd

Heeft u een afspraak/behandeling dan vraag ik om op de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Te laat komen gaat ten koste van de totale behandeling.

Betaling 

Betaling dient meteen na de afspraak/behandeling contant of via een betaalverzoek via uw telefoon. 

Tarieven

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw tenzij anders vermeld of overeengekomen. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Annuleren

AFSPRAAK VERZETTEN OF ANNULEREN? BEL OF STUUR TIJDIG EEN E-MAIL, MINIMAAL 24 UUR VAN TE VOREN.  LAAT U DIT NIET TIJDIG WETEN  DAN BEN IK GENOODZAAKT DE VOLLEDIGE KOSTEN VOOR DE INGEPLANDE BEHANDELING AAN U IN REKENING TE BRENGEN.

Hygiëne

Uit hygiënisch oogpunt wordt u vriendelijk verzocht om voorafgaand aan de behandeling uw voeten te reinigen.

Persoonlijke gegevens
Bij uw eerste bezoek vindt er vooraf aan de pedicure behandeling een anamnese/voetonderzoek plaats. Dit houd in dat ik u een paar vragen ga stellen met betrekking tot uw gezondheid en uw klachten. Dit alles om een behandelplan op te kunnen stellen. U bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid en de compleetheid van de gegevens. Uw persoonlijke en medische gegevens worden nooit zonder uw schriftelijke toestemming verstrekt aan derden.

Disclaimer 

Voeten de Baas is niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiële en/of immateriële schade ontstaan voor, tijdens of na de behandeling. Voeten de Baas is niet verantwoordelijk voor letsel als gevolg van niet volledige of verkeerde informatie dan wel verzwijgen van medische gegevens zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en/of medicijn gebruik. Wanneer u zich laat behandelen bij Voeten de Baas, dan is dit geheel op eigen risico.